Recensies

Wat vinden klanten van Odink Keukens Tynaarlo

Gemiddeld: 4,37 van 5 op basis van 35 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door Fam Norder, 09-11-2019 17:13
Jan 2016 een keuken door Odink laten plaatsen, netjes en probleemloos. Nu was de kraan lek , na 1 telefoontje werd de volgende dag een nieuw onderdeel bezorgd en zoals Odink benoemde een simpele handeling en klaar is "Kees" Bedankt voor deze service
Geschreven door R.Valk-Cuijpers, 24-05-2019 10:26
heel erg tevreden over de geleverde keuken.prettige verkoper, niet opdringerig. afspraken allemaal nagekomen.heel goede monteur. Niets dan lof
Geschreven door J.Kremer, 03-05-2019 15:37
Een bedrijf waar je vanaf het eerste contact tot naservice een duim omhoog kan houden. Nu na 4 jaar nog steeds ontzettend blij met onze keuken. Odinkkeukens aan ons hebben jullie levenslange klanten en ambassadeurs. Groet, J. Kremer
Geschreven door Kamphuis , 28-11-2018 17:29
Een keuken besteld bij Odink, en zijn er zeer blij mee! Vakkundig geplaatst. Bij het ontwerp prettig en goed geholpen door Gert en zijn zoon. Kortom echt een aanrader! Perfect.
Geschreven door R.van der Schaar, 02-02-2018 12:00
Wij hebben recent een complete keuken gekocht bij Odink keukens, de voorlichting t.a.v. mogelijkheden, praktische toepassing en prijs was heel goed. Ook wijzigingen m.b.t. de gekozen inbouwapparatuur, werden proactief opgepakt. De technische montage en plaatsing gebeurde professioneel met goede tips en steeds in overleg.
Geschreven door Hans de Gries, 17-11-2017 21:48
Ik was een jaar geleden al een aantal keukenzaken langs geweest voor een offerte. Om eerlijk te zijn was mij de moed al een beetje in de schoenen gezakt. Zo veel keus en mogelijkheden en overal maar weer je wensen en mogelijkheden uitleggen. Collega’s van een broer van mij hadden goede ervaringen met Odink. Om eerlijk te zijn…. Die naam was ik nog niet eerder tegengekomen. Toch maar eens een afspraak gemaakt en een bezoekje gebracht aan hun showroom. In eerste instantie dacht ik dat het een veel te luxe zaak voor mij was. Mooie, moderne keukens die niet in mijn huisje pasten. Maar die gedachte veranderde al snel toen verkoper Jeroen “mijn” keuken begon samen te stellen. Een prachtige keuken ontstond op het beeldscherm, precies zoals ik voor ogen had. Ik had er meteen een goed gevoel bij. Toen onder aan het scherm het totaalbedrag verscheen, wist ik het zeker; niet verder zoeken. Uiteindelijk zelfs nog voor wat duurder apparatuur gekozen. Door de deskundigheid van de verkoper, die de keuken heeft ontworpen, en de vakkundigheid van de monteur, die de keuken [uiterst secuur], heeft geplaatst, heb ik een prachtige keuken gekregen waar ik nog geen moment spijt van heb gehad en waar ik jaren mee vooruit kan. Odink is beslist een zaak die ik aan kan raden. Odink, nogmaals bedankt.
Geschreven door William Sijtsma, 07-08-2017 16:11
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken door jullie laten plaatsen. Prachtig om te zien hoe de keuken in de realiteit wordt gebracht. Alleen maar lof over de afhandeling van alles.
Geschreven door Jan de Vries, 21-07-2017 12:00
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken. Het advies was eerlijk en duidelijk. Er werd goed meegedacht en zo zijn er veel leuke aanpassingen gedaan. De keuken is geheel naar wens en we kunnen al niet meer zonder onze Quooker. Bedankt Jeroen
Geschreven door Bolt, 07-08-2016 22:31
De keuze om voor Odink te kiezen is helder; Alle tijd bij het samenstellen van de keuken, en vooral het meedenken. Heldere communicatie, korte lijntjes. Odink is de juiste keuze, mede door de no-nonsense opstelling van de verkoop en de zeer professionele plaatsing door de monteurs.
Geschreven door Elisabeth Pietersma, 06-08-2016 16:52
Er is creatief en met veel geduld meegedacht over de mogelijkheden. Zeer professioneel in de begeleiding en de uitvoering (op maat). Alles is volgens afspraak uitgevoerd en daar ben ik heel blij mee.
 

Onze werkwijze

Een in Nederland gemaakte ambachtelijke houten keuken

Keuken trends 2018

Keuken trends 2018

Uw keuken is onze passie!

 

Wij van Odink Keukens vinden het een uitdaging om samen met u uw keuken vorm te geven. Onze kennis en inspiratie worden samen met uw wensen gecombineerd tot uw droomkeuken.

Dit is onze manier van werken.

Odink, eerlijk en transparant

Odink Keukens eerlijk en transparant
MVO