Nieuwbouwhuis? Nieuwe keuken!

Als je een nieuwbouw huis koopt komt er veel op je af. Sommige kopers zien het traject als een “speeltuin”, anderen ervaren behoorlijk wat keuze stress want er moeten heel veel keuzes gemaakt worden. Welke vloer vind je mooi en wat is praktisch? Hoe wil je badkamer precies hebben? Hoe moet de keuken er uit gaan zien? Alleen al in de keuken zitten heel veel beslismomenten.

Maar gelukkig sta je er niet alleen voor. Voor alle verschillende facetten zijn er specialisten die je terzijde kunnen staan. Zo leveren en monteren wij al meer dan 20 jaar kwalitatief hoogwaardige keukens. Het is niet voor niets dat klanten die eerder een keuken bij ons hebben gekocht dit weer doen als ze gaan verhuizen of nieuw bouwen.

Naast het uitzoeken van materialen en kleuren is het ontwerp erg belangrijk. Niet alleen omdat dit heel beeld bepalend is en alles met functionaliteit te maken heeft, maar ook met het leidingschema. Als je een nieuwbouwhuis koopt wil de bouwer al in een vroeg stadium beschikken over het leidingschema, zodat de leidingen tijdig en op de juiste plek kunnen worden aangebracht.

Daarom is het belangrijk dat jij er, voor jou als nieuwbouw huis koper, tijdig mee aan de slag gaat. Door zaken in een vroegtijdig stadium te regelen kunnen wij je een hoop stress besparen op het gebied van de nieuwe keuken. Wij zorgen niet alleen voor een kloppend leidingschema, maar meten de keuken ook tot op de millimeter nauwkeurig in zodat de keuken precies past.

Heb je nieuwbouwplannen, bijvoorbeeld in één van de onderstaande inspirerende projecten? Laat je dan door één van onze keukenspecialisten kosteloos adviseren!

 

Klik hier om een gratis advies gesprek in te plannen 

 

Nieuwbouwhuis? Nieuwe keuken!