De keukenregisseur. Wat bedoelen we daar nou eigenlijk mee?

Wikipedia geeft verschillende varianten weer van regisseurs. Zo wordt er bijvoorbeeld gesproken over een regisseur voor film, musical, radio, televisie en nog veel meer. De bijpassende definitie van een regisseur is volgens Wikipedia:

“De regisseur draagt er zorg voor dat de uitvoering op een bepaalde manier wordt uitgevoerd, en dat de uitvoering als geheel consistent is, zowel tussen de verschillende scènes als in de manier waarop de personages hun rol uitvoeren”.

Wij noemen ons zelf graag keukenregisseur. Odink keukens in Tynaarlo zorgt er namelijk voor dat het traject van een nieuwe keuken zo veel mogelijk vlekkeloos verloopt. Dit begint in de regel met een bezoek aan de rijke showroom in Tynaarlo waar verschillende voorbeeld opstellingen staan om inspiratie op te doen. Als er eenmaal een beeld is gevormd gaat één van onze specialisten in alle rust samen met de klant een ontwerp maken, kleuren bepalen en materialen uitzoeken zoals bijvoorbeeld een werkblad appratuur en accessoires.

Als de droomkeuken is uitgezocht en de opdracht is beklonken wordt de keukenruimte door ons ingemeten. Mocht tijdens het inmeten blijken dat er iets qua maatvoering niet klopt, passen we dit in overeenstemming met de klant aan.

Klopt alles? Dan worden alle elementen zoals bijvoorbeeld de meubelen bij de verschillende leveranciers besteld zodat alles tijdig binnen is in ons magazijn en ontvangt de klant het leidingadvies.

Als de afgesproken leverweek eenmaal aanbreekt komen we op afspraak met onze eigen bezorgers de keuken brengen, waarop aansluitend de keuken door ons eigen montageteam gemonteerd wordt.

Zo regisseren wij, samen met de klant, het gehele traject van ontwerp tot oplevering en laten we niets aan het toeval over.

De keukenregisseur. Wat bedoelen we daar nou eigenlijk mee?