Recensies

Wat vinden klanten van Odink Keukens Tynaarlo

Gemiddeld: 4,39 van 5 op basis van 41 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door R.van der Schaar, 02-02-2018 12:00
Wij hebben recent een complete keuken gekocht bij Odink keukens, de voorlichting t.a.v. mogelijkheden, praktische toepassing en prijs was heel goed. Ook wijzigingen m.b.t. de gekozen inbouwapparatuur, werden proactief opgepakt. De technische montage en plaatsing gebeurde professioneel met goede tips en steeds in overleg.
Geschreven door Hans de Gries, 17-11-2017 21:48
Ik was een jaar geleden al een aantal keukenzaken langs geweest voor een offerte. Om eerlijk te zijn was mij de moed al een beetje in de schoenen gezakt. Zo veel keus en mogelijkheden en overal maar weer je wensen en mogelijkheden uitleggen. Collega’s van een broer van mij hadden goede ervaringen met Odink. Om eerlijk te zijn…. Die naam was ik nog niet eerder tegengekomen. Toch maar eens een afspraak gemaakt en een bezoekje gebracht aan hun showroom. In eerste instantie dacht ik dat het een veel te luxe zaak voor mij was. Mooie, moderne keukens die niet in mijn huisje pasten. Maar die gedachte veranderde al snel toen verkoper Jeroen “mijn” keuken begon samen te stellen. Een prachtige keuken ontstond op het beeldscherm, precies zoals ik voor ogen had. Ik had er meteen een goed gevoel bij. Toen onder aan het scherm het totaalbedrag verscheen, wist ik het zeker; niet verder zoeken. Uiteindelijk zelfs nog voor wat duurder apparatuur gekozen. Door de deskundigheid van de verkoper, die de keuken heeft ontworpen, en de vakkundigheid van de monteur, die de keuken [uiterst secuur], heeft geplaatst, heb ik een prachtige keuken gekregen waar ik nog geen moment spijt van heb gehad en waar ik jaren mee vooruit kan. Odink is beslist een zaak die ik aan kan raden. Odink, nogmaals bedankt.
Geschreven door William Sijtsma, 07-08-2017 16:11
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken door jullie laten plaatsen. Prachtig om te zien hoe de keuken in de realiteit wordt gebracht. Alleen maar lof over de afhandeling van alles.
Geschreven door Jan de Vries, 21-07-2017 12:00
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken. Het advies was eerlijk en duidelijk. Er werd goed meegedacht en zo zijn er veel leuke aanpassingen gedaan. De keuken is geheel naar wens en we kunnen al niet meer zonder onze Quooker. Bedankt Jeroen
Geschreven door Bolt, 07-08-2016 22:31
De keuze om voor Odink te kiezen is helder; Alle tijd bij het samenstellen van de keuken, en vooral het meedenken. Heldere communicatie, korte lijntjes. Odink is de juiste keuze, mede door de no-nonsense opstelling van de verkoop en de zeer professionele plaatsing door de monteurs.
Geschreven door Elisabeth Pietersma, 06-08-2016 16:52
Er is creatief en met veel geduld meegedacht over de mogelijkheden. Zeer professioneel in de begeleiding en de uitvoering (op maat). Alles is volgens afspraak uitgevoerd en daar ben ik heel blij mee.
Geschreven door Fam. Kedde, 08-07-2016 09:56
De mensen binnen de showroom van Odink stralen uit om op een prettige manier klanten een keuken te verkopen. Je word vriendelijk geholpen en er heerst een gastvrije sfeer. Er word ruim tijd genomen om tot jou ideale keuken te komen. Een tweede gesprek wordt wederom gerust gedaan met alle geduld. De klant staat centraal. Er word goed meegedacht tot in het detail. Wij vonden dit een prettige ervaring.
Geschreven door Fam T.H., 07-07-2016 17:13
Uitstekende service. Goeie afspraken kunnen maken. Montageteam deskundig en meedenkend. Een aanrader.
Geschreven door Haak, 06-07-2016 13:49
Wij zijn tevreden over de klantbenadering. Er is goed naar onze wensen geluisterd en er werden goede tips gegeven. Het alternatief wat geboden werd nadat een bepaald product niet tijdig geleverd kon worden was uitstekend. Wat naar ons idee verbeterd kan worden is een persoonlijk contact nadat het hele proces van plaatsing keuken is afgerond.
Geschreven door mw. M.Wieringa, 03-07-2016 11:44
Men heeft goed meegedacht hoe de keuken te veranderen , meer daglicht, en gebruik te maken van de aanwezige apparatuur die nog zeer recent was. Dank voor de goede suggesties!
 

Onze werkwijze

Een in Nederland gemaakte ambachtelijke houten keuken

Keuken trends 2018

Keuken trends 2018

Uw keuken is onze passie!

 

Wij van Odink Keukens vinden het een uitdaging om samen met u uw keuken vorm te geven. Onze kennis en inspiratie worden samen met uw wensen gecombineerd tot uw droomkeuken.

Dit is onze manier van werken.

Odink, eerlijk en transparant

Odink Keukens eerlijk en transparant
MVO