Recensies

Wat vinden klanten van Odink Keukens Tynaarlo

Gemiddeld: 4,38 van 5 op basis van 39 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door William Sijtsma, 07-08-2017 16:11
Wij hebben onlangs een nieuwe keuken door jullie laten plaatsen. Prachtig om te zien hoe de keuken in de realiteit wordt gebracht. Alleen maar lof over de afhandeling van alles.
Geschreven door Jan de Vries, 21-07-2017 12:00
Wij zijn zeer blij met onze nieuwe keuken. Het advies was eerlijk en duidelijk. Er werd goed meegedacht en zo zijn er veel leuke aanpassingen gedaan. De keuken is geheel naar wens en we kunnen al niet meer zonder onze Quooker. Bedankt Jeroen
Geschreven door Bolt, 07-08-2016 22:31
De keuze om voor Odink te kiezen is helder; Alle tijd bij het samenstellen van de keuken, en vooral het meedenken. Heldere communicatie, korte lijntjes. Odink is de juiste keuze, mede door de no-nonsense opstelling van de verkoop en de zeer professionele plaatsing door de monteurs.
Geschreven door Elisabeth Pietersma, 06-08-2016 16:52
Er is creatief en met veel geduld meegedacht over de mogelijkheden. Zeer professioneel in de begeleiding en de uitvoering (op maat). Alles is volgens afspraak uitgevoerd en daar ben ik heel blij mee.
Geschreven door Fam. Kedde, 08-07-2016 09:56
De mensen binnen de showroom van Odink stralen uit om op een prettige manier klanten een keuken te verkopen. Je word vriendelijk geholpen en er heerst een gastvrije sfeer. Er word ruim tijd genomen om tot jou ideale keuken te komen. Een tweede gesprek wordt wederom gerust gedaan met alle geduld. De klant staat centraal. Er word goed meegedacht tot in het detail. Wij vonden dit een prettige ervaring.
Geschreven door Fam T.H., 07-07-2016 17:13
Uitstekende service. Goeie afspraken kunnen maken. Montageteam deskundig en meedenkend. Een aanrader.
Geschreven door Haak, 06-07-2016 13:49
Wij zijn tevreden over de klantbenadering. Er is goed naar onze wensen geluisterd en er werden goede tips gegeven. Het alternatief wat geboden werd nadat een bepaald product niet tijdig geleverd kon worden was uitstekend. Wat naar ons idee verbeterd kan worden is een persoonlijk contact nadat het hele proces van plaatsing keuken is afgerond.
Geschreven door mw. M.Wieringa, 03-07-2016 11:44
Men heeft goed meegedacht hoe de keuken te veranderen , meer daglicht, en gebruik te maken van de aanwezige apparatuur die nog zeer recent was. Dank voor de goede suggesties!
Geschreven door M. Eising, 23-05-2016 14:40
Wij hebben onlangs onze keuken laten plaatsen door Odink. Het aanrechtblad hebben wij behouden maar de kasten etc moesten worden vervangen. Vanwege het feit dat wij hoorden dat dit nogal een precies, voorzichtig en secuur werkje is wilden wij een leverancier die een eigen technische dienst had en dus zelf de verantwoording neemt voor de plaatsen en afwerking. Veel keuken leveranciers (ketens) besteden dit weer uit aan een ander bedrijf en als je dan een probleem hebt wordt je weer doorverwezen. De plaatsing van de keuken is vakkundig/netjes gedaan door een uiterst sympathieke monteur. Helaas constateerden wij een aantal uren nadat de monteur weg was dat de vaatwasser toch wat lekte. Toen kwamen wij erachter een goede keus te hebben gemaakt met Odink. De technische dienst van Odink reageerde snel, adequaat en zelfs zeer flexibel om dit voor ons z.s.m. op te lossen. Niets geen lange wachttijden...nee, Odink staat voor zijn werk en wil dus tevreden klanten! Al met al dus enorm tevreden over het ontvangst, meedenken, plaatsing en technische kennis van dit gemoedelijke bedrijf. Zeker een echte aanrader en een bedrijf waar een afspraak nog echt een afspraak is. Wilt u zich geen nummer voelen maar klant, dan wil ik u adviseren naar Odink te gaan. Met vriendelijke groet, M. Eising Assen
Geschreven door Fam. Douma, 16-05-2016 11:12
Zeer tevreden over het hele traject. Van een mooie voordelige keuken naar naar een luxere versie met dezelfde basis. Blij met de inbreng van OK-keukens. Plaatsing keurig gedaan door een bedreven monteur. Onderwijl nog overleg mogelijk. Zijn heel blij met het resultaat.. Goed meegedacht. De showroom van Odink schrok ons een beetje af. Te landelijk en luxe uitstraling voor ons. De sfeer van OK-keukens paste beter bij ons.
 

Onze werkwijze

Een in Nederland gemaakte ambachtelijke houten keuken

Keuken trends 2018

Keuken trends 2018

Uw keuken is onze passie!

 

Wij van Odink Keukens vinden het een uitdaging om samen met u uw keuken vorm te geven. Onze kennis en inspiratie worden samen met uw wensen gecombineerd tot uw droomkeuken.

Dit is onze manier van werken.

Odink, eerlijk en transparant

Odink Keukens eerlijk en transparant
MVO