Recensies

Wat vinden klanten van Odink Keukens Tynaarlo

Gemiddeld: 4,34 van 5 op basis van 32 gebruikersrecensies
Schrijf ook een recensie
Geschreven door mw. M.Wieringa, 03-07-2016 11:44
Men heeft goed meegedacht hoe de keuken te veranderen , meer daglicht, en gebruik te maken van de aanwezige apparatuur die nog zeer recent was. Dank voor de goede suggesties!
Geschreven door M. Eising, 23-05-2016 14:40
Wij hebben onlangs onze keuken laten plaatsen door Odink. Het aanrechtblad hebben wij behouden maar de kasten etc moesten worden vervangen. Vanwege het feit dat wij hoorden dat dit nogal een precies, voorzichtig en secuur werkje is wilden wij een leverancier die een eigen technische dienst had en dus zelf de verantwoording neemt voor de plaatsen en afwerking. Veel keuken leveranciers (ketens) besteden dit weer uit aan een ander bedrijf en als je dan een probleem hebt wordt je weer doorverwezen. De plaatsing van de keuken is vakkundig/netjes gedaan door een uiterst sympathieke monteur. Helaas constateerden wij een aantal uren nadat de monteur weg was dat de vaatwasser toch wat lekte. Toen kwamen wij erachter een goede keus te hebben gemaakt met Odink. De technische dienst van Odink reageerde snel, adequaat en zelfs zeer flexibel om dit voor ons z.s.m. op te lossen. Niets geen lange wachttijden...nee, Odink staat voor zijn werk en wil dus tevreden klanten! Al met al dus enorm tevreden over het ontvangst, meedenken, plaatsing en technische kennis van dit gemoedelijke bedrijf. Zeker een echte aanrader en een bedrijf waar een afspraak nog echt een afspraak is. Wilt u zich geen nummer voelen maar klant, dan wil ik u adviseren naar Odink te gaan. Met vriendelijke groet, M. Eising Assen
Geschreven door Fam. Douma, 16-05-2016 11:12
Zeer tevreden over het hele traject. Van een mooie voordelige keuken naar naar een luxere versie met dezelfde basis. Blij met de inbreng van OK-keukens. Plaatsing keurig gedaan door een bedreven monteur. Onderwijl nog overleg mogelijk. Zijn heel blij met het resultaat.. Goed meegedacht. De showroom van Odink schrok ons een beetje af. Te landelijk en luxe uitstraling voor ons. De sfeer van OK-keukens paste beter bij ons.
Geschreven door Oosterhoff, 13-05-2016 10:08
Zeer tevreden, zeker aan te bevelen!
Geschreven door M.van der Pol, 04-05-2016 12:05
Alles is perfect verlopen. Ik ben héél blij met mijn inductie kookplaat en met de geweldige quooker/boiler. Alle lof voor Odink!!!
Geschreven door rijk welgraven, 11-04-2016 00:45
geweldig in keus,altijd topkwaliteit voor een eerlijke prijs,daarmee is Odink keukens zeer beslist de echte keukenspecialist!
Geschreven door Kobie Fokkens, 07-04-2016 08:24
We zijn zeer tevreden. Het meedenken en het advies heb ik zeer gewaardeerd. Het maakte niet uit hoe vaak je kwam je werd altijd prettig geholpen. De installatie zijn we ook zeer tevreden over. Enige minpuntje is dat de afzuigkap wel erg veel lawaai maakt terwijl we om een geluidsarme hadden gevraagd. Vrienden en kennissen zou ik zeker adviseren om naar Odink Keukens te gaan als ze een nieuwe keuken nodig hebben.
Geschreven door Fam. Ponsteen, 03-02-2016 09:44
Prima bedrijf, nazorg is uitstekend. Al met al zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden + werkzaamheden nazorg.
Geschreven door De Vries-Kuiper, 02-02-2016 09:24
Onze Odink-keuken bevalt heel goed. We waren niet veel tijd kwijt met het bepalen van onze keuze. Ook werden er pasklare oplossingen aangedragen waar we zelf niet op zouden zijn gekomen. Ook werden ons geen overbodige dure dingen ''aangesmeerd'' maar werd gekeken naar de ruimte en de wensen van de gebruikers. Was beschadiging maar dat werd snel opgelost evenals een verkeerde paslijst. Tevreden en kook meer dan tevoren!
Geschreven door fam. Tauran, 27-01-2016 10:25
Wij zijn zeer tevreden over onze keuken. In werkelijkheid ziet deze er precies zo uit zoals ons digitaal tijdens het verkoopgesprek is laten zien. Zowel Gert als Sjoerd nemen uitgebreid de tijd om naar de verschillende mogelijkheden te kijken en laten je uiteindelijk echt zelf een keuze maken, zonder een bepaalde kant op te sturen. Voor een goede prijs/kwaliteit verhouding, een goede service en een goed gevoel na de koop van je keuken, moet je bij Odink Keukens in Tynaarlo zijn!
 

Onze werkwijze

Een in Nederland gemaakte ambachtelijke houten keuken

Keuken trends 2018

Keuken trends 2018

Uw keuken is onze passie!

 

Wij van Odink Keukens vinden het een uitdaging om samen met u uw keuken vorm te geven. Onze kennis en inspiratie worden samen met uw wensen gecombineerd tot uw droomkeuken.

Dit is onze manier van werken.

Odink, eerlijk en transparant

Odink Keukens eerlijk en transparant
MVO